S-a activat Pieleanu, anunta noi sondaje: „Viorica Dancila va face un scor care-i va uimi pe multi. O femeie de bun simt”

politica

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, miercuri seara, noi cercetari sociologice din care rezulta ca Dancila va reusi sa fie votata de 90% dintre alegatorii PSD. El a mai sustinut ca 75% din electoratul lui Mircea Diaconu va vota cu Dancila.

„Mai putin de 70% din electoratul PSD a votat-o pe Viorica Dancila in turul intai. Masuratorile de astazi arata ca mai mult de 90% dintre cei care se declara votanti traditionali PSD vor vota cu Viorica Dancila. A reusit sa le trezeasca curiozitatea”, a anuntat Pieleanu.

„Peste 75% din electoratul lui Mircea Diaconu merge catre Viorica Dancila”, a mai spus Pieleanu. El a adaugat si ca  95% dintre voturile lui Ramonei Ioana Bruynseels si ale lui Alexandru Cumpanasu vor merge de asemenea catre Dancila.

Appoi, Pieleanu si Chirieac si Radu Tudor s-au apucat sa realizeze niste calcule din care rezulta ca Dancila va obtine inca 1,5 milioane de voturi in turul doi, astfel incat va avea 3,6 milioane de voturi in total, adica peste 44% din voturi.

„Are 2,6 milioane numai din partidul ei, cu 600.000 de la Diaconu si cu 200.000 de la Bruynseels si Cumpanasu ajunge la scorul PSD din decembrie 2016”, a aratat Pieleanu.

„Viorica Dancila va face un scor care-i va uimi pe multi. Nu este vorba ca va deveni presedinte, ci va fi o gura de oxigen pentru PSD pentru urmatoarele batalii. Iata ca o femeie cu bun simt va duce partidul la un scor foarte bun”, a subliniat Pieleanu.

Chirieac a tras concluzia ca Viorica Dancila va avea 45%, in timp ce Klaus Iohannis va obtine 55%.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: