Activistele PSD Cerva si Oana Lovin, trimise sa faca scandal la Arcul de Triumf: „Iohannis, tradator de tara” – Video

politica

Activistele PSD Codruta Cerva si Oana Lovin au provocat scandal si de 1 Decembrie, in preajma Arcului de Triumf. El au fost insotite permanent de Romania TV, postul de propaganda al PSD.

Cele doua au incercat sa intre cu forta in perimetru, desi accesul eset limitat din cauza pandemiei. In plus, Codruta Cerva nu purta masca, ci doar o esarfa in jurul gatului. Cerva si Lovin au incercat cu price pret sa provoace scandal cu jandarmii, fiind filmate nonstop de Romania TV.

„Este abuz in serviciu. Dragi jandarmi, va notific verbal, ce face dvs. este abuz in serviciu. (…) Dragi jandarmi, va faceti de ras! Mi-e rusine de rusinea dumneavoastra! Am dreptul sa circul pe orice strada din tara asta!”, a strigat Codruta Cerva.

Ea a fost acompaniata cu zbierete de Oana Lovin: „Este stat militienesc sau ce-i aici?”.

Codruta Cerva anuntase de luni ca va merge la Arcul de Triumf sa strige ca presedintele Klaus Iohannis este  ”tradator de tara, tradator de neam”. ”Fac apel ca pe 1 Decembrie sa iesiti din casa!”, a spus Codruta Cerva.

O ceremonie oficiala in format restrans, la care vor participa presedintele, premierul, membri ai Guvernului si alte oficialitasi, are loc marti, in Piata Arcului de Triumf din Capitala, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Evemimentul nu este deschis publicului. Dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis decoreaza personalitati civile din domeniul medical care au contribuit la gestionarea epidemiei de COVID-19.

”Aproximativ 150 de militari din Ministerul Apararii Nationale vor participa marti, 1 Decembrie, incepand cu ora 11.00, la ceremonia oficiala in format restrans, organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei in Piata Arcul de Triumf, din Bucuresti. Pe timpul ceremoniei se va tine un moment de reculegere in memoria eroilor romani cazuti pe campurile de batalie pentru reintregirea neamului romanesc si a victimelor virusului SARS-CoV-2, vor fi trase 21 de salve de tun, iar Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va depune o coroana de flori si va sustine o alocutiune”, anunta MApN.

Evenimentul, care nu va fi deschis publicului, se va desfasura cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, are loc o ceremonie de decorare a unor personalitati civile din domeniul medical care au contribuit la gestionarea epidemiei de COVID-19.

Mai mult despre: ,

Comentarii: