Activistul Valeriu Nicolae, transant: „Iohannis este un dulap in care am ingramadit toate sperantele noastre. A fost un balon care s-a dezumflat. Dancila era o lumina pe langa el”

analize

Valeriu Nicolae, activistul care a studiat sute de CV-uri ale politicienilor, scotandu-le in evidenta impostura si minciunile, are cuvinte grele la adresa lui Klaus Iohannis. „Dancila era o lumina pe langa el”, spune Nicolae, acuzandu-l pe Iohannis ca si-a inselat alegatorii.

Iohannis distruge un partid istoric si dovedeste crasa ineptitudine politica. Eu il aseman cu statuile vii din capitalele europene: sunt frumusele, dar nu fac nimic. Pretinde ca e presedinte, da impresia pana cand iti dai seama ca nu are nicio legatura. Toate proiectele lui de tara sunt esuate. ‘Romania educata’ e o catastrofa, in 7 ani nu a produs decat niste hartii.

Care Romanie normala cu Roman ministru al Digitalizarii? Andrusca pare brusc o lumina. El macar avea o vulcanizare, facuse ceva economie”, a declarat Nicolae intr-un interviu pentru Spot Media.

Nicolae l-a numit apoi pe Iohannis drept un „dulap” in care „am ingramadit toate sperantele noastre”.

„Eu scriu dur de el din 2014 si mi-am luat o multime de injuraturi, pentru ca am vorbit impotriva ‘sfantului’. El a avut noroc sa fie primar la Sibiu. Pana sa fie politician, nu a facut nimic, a fost un profesor mediocru, a fost numit politic inspector. Cele doua carti sunt ingrozitor de proaste, le-am citit si am simtit ca mi se blocheaza creierul.

Dar fix asa a fost votat, iar in 2019, dupa primul mandat in care am vazut ce putea, a luat cu 200.000 de voturi mai multe decat in 2014. Comparand Iohannis 2014 cu Iohannis 2019, a fost nu doar revalidat, ci supravalidat. E foarte greu sa acceptam ca suntem prosti. Facem tot posibilul sa nu vedem, sa nu recunoastem ca suntem prosti.

Daca l-ai votat pentru primul mandat, o sa faci tot ce poti ca sa justifici ca ai fost destept. Nu te uiti ce a facut.

A trebuit sa vina solutia aceasta inepta si imorala ca lumea sa isi dea seama ca Iohannis e imparatul gol, ca sa ne amintim cat e de arogant. Dancila era o lumina pe langa el. Iohannis si Citu au facut de trei ori mai multe greseli.

Iohannis arata bine, isi pune ochelarii de soare, e cat Casa Republicii, pe post de dulap ar functiona senzational. Noi am votat un dulap sasesc, teapan, in care am ingramadit toate sperantele noastre. Si uitam ca e omul care isi arunca paltonul pe capota: fraierilor, sunt Ludovic al XIV-lea!

Macar o data sa fi invitat la Cotroceni doua femei batute: avem o problema cu violenta domestica! Sa fi invitat copii saraci. Fa meditatii cu ei, in loc sa se te duci la schi sau sa se te faci ca plantezi copaci. Butaforie!

Deci am bagat intr-un dulap sperante, aparente, iluzii si am construit noi un Iohannis. Da. A fost un balon care s-a dezumflat. Si a nenorocit liberalismul in Romania. Cum sa faci alianta cu PSD?”, a subliniat Nicolae.

Mai mult despre: ,

Comentarii: