Actorul Florin Zamfirescu, candidat pentru Parlament: „Omenirea e condusa de dementi, de psihopati. Este un lucru cosmic”

politica

Actorul Florin Zamfirescu candideaza pentru Camera Deputatilor pe listele PRM din Valcea. Intr-u interviu pentru ziare.com el acuza UE ca „ne dirijeaza spre un materialism cumplit”.

„Suntem atacati din toate partile. UE ne obliga si ne dirijeaza spre un materialism cumplit, incepand cu reclamele de la televizor care ne umplu de pofte. (…) Omenirea e condusa de dementi, de psihopati, este in deriva din cauza asta. Este un lucru cosmic”, afirma Zamfirescu.

Pe langa UE si „dementii” care conduc lumea, un al vinovat pentru sitiatia proasta a Romaniei, in opinia candidatului PRM, este afaceristul George Soros.

„Parerea mea e ca Soros exista, actioneaza si e nebun. Soros a castigat niste bani nemeritati, e batran si vrea sa lase ceva in istoria omenirii. Crede in metisare, intr-un unic popor si unic guvern. Nu spun ca vrea sa ne ucida”, a mentionat Zamfirescu.

Intrebat daca nu i se acorda lui Soros o importanta prea mare, actorul a raspuns: „N-avem ce face. Acum s-au focalizat toate vinile pe el. N-are decat sa se retraga, sa isi vada de batranete. Eu nu am nimic cu nimeni din afara, cat timp nu vine sa-mi sparga geamurile”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: