Acum cine sunt criminalii, domnule Ciolacu?

opinii

Crevedia, interventie, intarziere, raport preliminar MAI, Marcel Ciolacu, Raed Arafat

„Criminali! Asta sunteti!”, striga Ciolacu in urma cu doi ani la adresa unor fosti ministri ai USR si PNL, dupa ce a luat foc o sectie a spitalului judetean din Constanta. Acum, cand un lider PSD este direct responsabil de tragedia de la Crevedia, Ciolacu nu mai vede niciun „criminal”.

„Criminali! Asta sunteti! De cand ati fost pusi de Iohannis la conducerea Romaniei ati stiut doar sa dati din gura, doar sa aruncati responsabilitatea pe altii, doar sa promiteti iluzii. Nimic concret!”, ataca suparat nevoie mare Ciolacu in octombrie 2021. Spitale care, de altfel, erau conduse de manageri instalati politic anterior de PSD.

Acum el insusi „a fost pus” la conducerea tarii si de numele unor lideri PSD se leaga mai multe tragedii din ultima perioada. Explodeaza una dupa alta bombele cu ceas create de coruptia si clientelismul PSD. Azilele groazei din Voluntari, gravida moarta in spitalul condus de un lacatus mecanic, statia GPL care functiona ilegal cu un patron fiu de primar PSD.

Surse oficiale au confirmat pentru aktual24.ro ca stia GPL din Crevedia functiona prin incalcarea a numeroase legi. Statia nu avea autorizatie de securitate la incendiu din 30.07.2020 si trebuia sa fie inchisa din 14.10.2020. Si totusi a continuat sa functioneze. Un control din 2020 arata ca era utilizata o pompa de transvazare a gazului petrolier lichefiat neomologata. De asemenea, la momentul exploziei, pe amplasament s-au desfasurat operatiuni de transvazare neautorizate. Acum sunt 58 de oameni raniti, din care 43 sunt cadre ale MAI: 39 de pompieri, doi politisti si doi jandarmi. Plus un deces.

Cum a fost posibil asa ceva? Statia este patronata de fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea, acesta fiind un apropiat al baronului PSD de Olt, Paul Stanescu. Stanescu este secretar general al PSD, omul caruia Ciolacu i se adreseaza cu „Sir Paul”.  Complicitatea unor lideri ai PSD, primarul din Crevedia fiind tot PSD, in functionarea ilegala a bombei cu ceas de la Crevedia este indiscutabila.

Evident, in aceasta situatie, Ciolacu nu mai are gura mare si nu mai vede niciun criminal. Ba se arata chiar foarte deranjat ca i se pun intrebari in legatura cu responsabilitatea PSD in aceasta noua tragedie. „Daca dumneavoastra credeti ca eu, presedintele partidului, stiu cu ce se ocupa copiii primarilor sau copiii membrilor de partid sau ce membri au GPL, va inselati. Vorbim sa salvam vieti si dumneavoastra intrebati asa ceva…”, a declarat iritat Ciolacu in fata jurnalistilor.

Ne scuzati ca va deranjam de la salvarea unor vieti pe care tot voi le-ati pus in pericol. Sfanta nerusinare!

Citeste si: A murit primul pacient ars in explozia de la Crevedia. Este sotia celui care a decedat in momentul exploziei

In urma cu cateva zile, scriam in legatura cu tragedia de la Botosani, unde un lacatus mecanic a fost pus sef de spital de catre Partid: „Trebuie mers la radacina raului. Cand virusezi sisteme cu incompetenti, nepoate, amante, cumatri, totul va crapa in curand. Insa nu crapa ei, ci dintre noi”.

Explozia de la Crevedia este o alta manifestare dramatica a „virusului PSD”. Si tare ma tem ca mai sunt inca multe alte astfel de bombe cu ceas care ticaie tot mai repede.

Citeste si: 10.000 de euro, atat costa viata unui om in Regimul Ciolacu. „Specialistii” PSD au fost „decat” unul, si ala e o nulitate

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: