„Acum fix un an”. In plina epidemie, Codrin plange dupa stapanul Dragnea: „Ne conduc niste netoti lipsiti de orice sentiment patriotic”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar-general al PSD, tine sa aniverseze implinirea unui an de cand si-a facut o fotografie cu momentul in care este bagat in seama de Liviu Dragnea. Restul Romaniei are insa acum cu totul alte griji si probleme.

„Acum fix un an! Cand speram la o Romanie puternica! Cu industrie si agricultura romaneasca, preturi plafonate la gaze si energie, pensii si salarii mari, taxe si impozite suportabile. Astazi, pentru toate aceste idei minunate, Dragnea e la inchisoare! Si ne conduc niste netoti lipsiti de orice sentiment patriotic”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Catalin Tenita, presedinte al Asociatiei Geeks for Democracy, a atras atentia recent asupra unui aspect relevant privind fosta guvernare PSD. Dragnea a confiscat la finalul anului 2017 un miliard de euro din rezervele companiilor de stat, bani care au mers catre baronii PSD. Cu aceste bani acum se puteau cumpara 10.000 de paturi de ATI.

„Mai tineti minte toamna 2017 cand Dragnea a luat (dividende in avans) aproape un miliard de euro din rezervele companiilor de stat profitabile?

Bani care s-au dus pe PNDL 2? Era bun miliardul ala acum. Se cumparau cu el vreo 10.000 de paturi de ATI, dotate cu toate cele.

Dar ei s-au dus. Jefuiti. Transformati in multe lucrari inutile si in multe furtisaguri si in sporuri si ecarturi de salarii intre privat si public.

Dupa care ii vedem ieri pe Ciolacu, Ponta, Tariceanu, Banicioiu si Grindeanu plangand de mila privatilor si incercand sa ii salveze. Mi-e absolut greata”, a scris Catalin Tenita pe Facebook.

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat luni ca la nivelul spitalelor din Romania sunt numai 2.653 de paturi ATI si 1.361 ventilatoare mecanice.

„La acest moment dispunem la nivelul spitalelor de 2.653 de paturi ATI si de 1.361 ventilatoare mecanice. Vom reveni cu detalii pe masura ce se vor concretiza noile achizitii”, se arata intr-un mesaj al GCS.

Mai mult despre: ,


Comentarii: