ACUM, noul partid al lui Liviu Dragnea? Zeci de aplaudaci adusi in fata puscariei cu acelasi mesaj: „Acum!”

politica

Un grup de cateva zeci de persoane il asteapta pe Liviu Dragnea in fata puscariei purtand pancarte cu mesaje in care se repeta cuvantul „Acum”. Cel mai probabil, acestia au fost adusi de persoane neidentificate inca, punandu-i sa poarte aceste pancarte prin care anunta un nou partid.

In marketingul politic, repetarea unei idei, a unui cuvant pentru a face mai usoara retinerea acelei idei, este specifica unei miscari politice.

Iata ce scrie pe pancartele sustinatorilor lui Dragnea: ”Acum trebuie sa eliberezi Romania” , ”Acum agricultura la pamant”, „Acum putem spera la un viitor mai bun”, „Acum, pensiile”.

De asemenea, a mai aparut si mesajul: „Tu esti liderul nostru”

„Dragnea, te iubim!”, au scandat oamenii.

Niciun lider PSD nu a venit in fata penitenciarului.

Codrin Stefanescu, unul dintre apropiatii lui Dragnea, a declarat ca Dragnea va incepe in curand sa apara la televizuni.

„Va sta cu familia, se va duce la medici si apoi va accepta invitatiile unor televiziuni, cu siguranta de la Mihai Gadea. Va discuta si despre colegii nostri care au acaparat partidul”, a spus Stefanescu la Antena 3.

Printre interdictiile impuse de Tribunalul Giurgiu, in sentinta de eliberare a lui Dragnea, nu se afla si cea de a fi membru de partid sau de a infiinta o formatiune politica.

Iata interdictiile:

– de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice

– de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat

– de a ocupa o functie sau de a exercita o profesie ori de a desfasura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit in dosar – presedinte CJ Teleorman, presedinte PSD Teleorman

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: