Acum are o scuza pentru delirul din Neamt. Dancila s-a lovit la cap cand a coborat din elicopter – Video

news

Premierul Dancila s-a lovit la cap in timp ce cobora din elicopterul care a adus-o in judetul Neamt. Declaratiile de vineri ale premierului au creat iar un val de ironii pe retelele de socializare.

Iata momentul in care Dancila se loveste la cap.

Premierul Viorica Dancila, aflata, vineri, in vizita in judetele Bacau si Neamt, a facut o serie de greseli in timpul declaratiilor de presa, dar si in discutiile avute cu oficialii Administratiei Nationale ”Apele Romane”. In timp ce inspecta lucrarile la obiective de aparare impotriva inundatiilor, Dancila a spus, printre altele: ”Ne-am trezit dintr-o data cu tara cu mii de calamitati, cu multe aluviuni si cu multe probleme create datorita intemperiilor vremii”.

Viorica Dancila face, vineri, o vizita la obiective de aparare impotriva inundatiilor din judetele Bacau si Neamt.

In discutiile avute cu oficiali locali si cu reprezentanti ai Administratiei Nationale ”Apele Romane”, Dancila a vrut sa sublinieze importanta lucrarilor la cursurile de apa.

”Vrem sa mergem pe prevenire, si mai putin pe inlaturarea calamitatilor, a dezastrelor produse de calamitati si, de aceea, trebuie sa luam in calcul toti acesti factori si sa incercam incet, incet si prin metode legislative, si prin investitii sa punem la punct tot acest sistem. (…) Ne-am trezit dintr-o data cu tara cu mii de calamitati, cu multe aluviuni si cu multe probleme create datorita intemperiilor vremii”, a spus Viorica Dancila, citata de news.ro.

Pe durata vizitei, aceasta a mai spus ”calamitatile au provocat atatea dezastre”, dar si ”sa nu uitam, dupa decembrie, vremea nu stim cum va fi”.

”Sa nu uitam, dupa decembrie vremea nu stim cum va fi, in fiecare an a fost vremea foarte capricioasa, vin zapezile si atunci putem sa ne confruntam din nou cu situatiile pe care le-am avut in iunie – iulie”, a mai spus premierul.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: