Acum si procuroarea lui Dragnea a fost luata in vizor. Inspectia Judiciara a declansat o ancheta

opinii

Jurnalista Sidona Bogdan a anuntat ca procurorul care ancheteaza unul dintre dosarele lui Liviu Dragnea este cercetata disciplinar pentru faptul ca a participat la o petrecere. Actiunea poate fi o incercare de intimidare a magistratului.

Alexandra Lancrajan e anchetata de Inspectia Judiciara, potrivit Romania Curata, din cauza unor poze la o sindrofie, unde a fost fotografiata cu Petre Florin Manole, eveniment la care au participat alte zeci de persoane, scrie Sidona Bogdan pe pagina sa de Facebook

Jurnalista anunta ca „a inceput vanatoarea procurorilor”, dupa care ne explica de ce aceasta ancheta impotriva procurorului poate fi interpretata ca o intimidare a magistratului care il cerceteaza pe Dragnea.

1. Pozele acelea erau publice, postate de organizatorii evenimentului in social media, nu era nimic compromitator sau de ascuns. Nici macar caracterul ”dezvaluirii” nu apare in aceasta speta

2. Un procuror are dreptul sa participe la orice eveniment doreste ( evenimentul respectiv nu era unul politic, acolo au fost invitate tot felul de persoane, de la ong-isti, oameni de afaceri etc) Te duci, bei un coctail, socializezi, o maslina si aia e, pleci acasa.

3. Un procuror bun e un procuror care stie carte, are principii etice puternice si experienta de viata. Principiile acelea se rezuma strict la modul cum isi face meseria; in ceea ce priveste experienta… el trebuie sa inteleaga in profunzime contexte, profiluri de oameni, psihologie umana, elemente de social engineering ca sa stie ce si cum sa puna intrebari martorilor sau inculpatilor, procurorii sunt oameni care au dreptul sa traiasca cum traim noi toti, sunt liberi si au dreptul la viata privata.

4. De procese de intentie scapasem odata cu revolutia.

„Un asemenea fleac luat la verificat de catre Inspectie este doar o forma de intimidare”, scrie Sidona Bogdan.

 

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: