Acum sufla si-n iaurt. Niciun pesedist nu a indraznit sa cheme Jandarmeria, desi au fost foarte enervati de prezenta protestatarilor – Video

news

Cei peste 1.000 de capi ai PSD care au fost invitati la nunta lui Valentin Dragnea au fost asteptati, in preajma Palatului Snagov, de un grup de protestatari foarte vocali. Insa niciun pesedist nu a indraznit sa cheme Jandarmeria sau Politia chiar si cand protestatarii au blocat drumul.

Cateva zeci de protestatari i-au asteptat pe pesedisti cu bannere pe care era preluat celebrul mesaj de pe placuta de inmatriculare suedeza. Protestatarii i-au catalogat drept „Penali” si i-au huiduit. La un moment dat, unul dintre acestia a blocat drumul de acces catre Palatul Snagov cu masina. Insa in niciuna dintre situatii nimeni dintre pesedisti nu a indraznit sa mai faca apel la Jandarmerie. De asemenea, oamenii de unei firme de securitate care pazea accesul spre palat au fost instruiti sa nu ii supere cu nimic pe protestatar. Ba mai mult, Dragnea a trimis mai multe platouri cu mancare si apa minerala, insa protestatarii le-au refuzat.

Pesedistii au fost vizibil nervosi, unii i-au injurat pe protestatari, altii le-au smuls bannerele. Dar s-au ferit din rasputeri sa apeleze la fortele de ordine pentru a face uitate brutalitatile recente din Piata Victoriei, comise de jandarmi la ordinele politice ale liderilor PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: