Acuzat ca a scris un „volum inexistent”, Grindeanu tine sa aduca dovezile: ”Aceasta este cartea care ‘nu exista’”. Ceva este insa dubios

news

Premierul Sorin Grindeanu a postat vineri, pe Facebook, doua fotografii cu copertile cartii scrise de el si tatal lui, volum despre care s-a spus recent in presa ca nu ar exista.

”Aceasta este cartea care ”nu exista”, a scris seful Guvernului la postarea cu cartea intitulata „Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”.

Reactia lui Sorin Grindeanu vine dupa ce Pressone.ro a scris recent ca premierul a obtinut postul de asistent universitar cu ”un volum inexistent”.

”Pentru a obtine, in anul 2000, gradul didactic de asistent universitar, Sorin Grindeanu a folosit cel putin o carte a carei existenta nu a dovedit-o inca, dupa mai bine de doua luni de cand este premierul Romaniei”, a scris publicatia amintita.

De asemenea, mai spune Pressone.ro, ”au trecut 17 ani si volumul nu este de gasit nici astazi in vreo biblioteca universitara sau judeteana, si nici la Biblioteca Nationala din Bucuresti, care, teoretic, arhiveaza tot ce se publica in tara”.

Insa, dupa cum se poate observa, in imagini apar doar copertile. Cartea lui Grindeanu pare sa nu aiba continut fizic, pare ca nu are si pagini.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: