Acuzat de legaturi cu MISA, Ciolos dezvaluie relatia sa cu RELIGIA: „Eu stiu ce port in suflet si asta mi-e suficient”

news

Premierul Dacian Ciolos a oferit cateva explicatii, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, despre relatia sa cu religia si cu credinta ortodoxa.

Ciolos a fost acuzat de deputatul PSD Daniel Savu ca ar avea legaturi cu secta lui Gergorian Bivolaru, MISA, alaturi sotia sa. Premierul a subliniat ca este crestin-ortodox.

„Stiti treaba asta cu credinta… Eu sunt crestin-ortodox. Dincolo de faptul ca m-am botezat si m-am casatorit in biserica din satul unde am crescut in judetul Salaj, bunica m-a invatat sa ma rog si rugaciunile astea m-au ajutat foarte mult in decursul vietii. Dar sunt lucruri de care nu vreau sa fac tapaj. Pentru mine o credinta adevarata este credinta pe care o duci in suflet si in inima si e cea care iti da speranta si te tine vertical, nu cea pe care o afisezi atunci cand ai un interes sa te vada lumea”, a spus Ciolos duminica, la Radio Romania Actualitati.

El a completat ca despre credinta sa pot vorbi preotul din satul natal, parintele staret de la Manastirea Putna si parintele arhimandrit de la Manastirea Dumbrava de langa Ocna Mures.

„Aici fiecare poate sa creada ce vrea. Eu as zice asa: e suficient sa intrebati preotul din Pericei din judetul Salaj cat de credincios sunt, sa-l intrebati pe parintele staret de la manastirea din Putna cat de credincios sunt sau pe parintele arhimandrit de la Manastirea Dumbrava de langa Ocna Mures cat de credincios sunt, samd. In rest, eu stiu ce port in suflet si asta mi-e suficient, indiferent de ce spune unul sau altul”, a adaugat Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: