Acuzat de „marlanie” si „neam-prostie”, Nicusor Dan ii raspunde lui Cristian Tudor Popescu

politica

Liderul USR, Nicusor Dan, ii raspunde jurnalistului Cristian Tudor Popescu dupa ce acesta l-a criticat dur pentru ca a folosit expresia „teleormanizarea Romaniei”.

„Am vazut comentariul de la Digi24 al lui Cristian Tudor Popescu. Il respect prea mult, ca sa nu-i raspund. Da, a fost gresit acel vizual despre Fuego. L-am retras si am vorbit cu Fuego, ne-am cerut scuze, el ni le-a acceptat. Dar in ceea ce priveste teleormanizarea Romaniei, aici cred ca domnul Cristian Tudor Popescu nu a vrut sa inteleaga mesajul nostru. Ii respectam pe oamenii din Teleorman! Avem teleormaneni in USR! Unii dintre cei mai valorosi colegi de-ai nostri candideaza in Teleorman.

Ceea ce am criticat noi este felul in care Liviu Dragnea a administrat judetul, direct sau indirect, vreme de 17 ani. Din pacate, Teleorman a devenit un simbol al saraciei, al Romaniei bolnave, simbol pentru care teleormanenii nu sunt vinovati cu nimic. Coruptia administratiei Dragnea este cea care a perpetuat saracia din Teleorman. Iar acum, Liviu Dragnea vrea sa ajunga prim-ministrul Romaniei. Noi nu vrem ca Romania sa ajunga pe mana celui care a condamnat Teleromanul si alte judete la saracie. Noi vrem ca toata Romania sa se dezvolte si romanii sa nu mai fie nevoiti sa isi paraseasca tara”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

CTP a declarat, joi, ca Nicusor Dan considera judetul Teleorman ca fiind o tumoare, un judet toxic care poate imbolnavi toata Romania. „Este separatism, discriminare, marlanie, neam-prostie”.

„Asemenea UDMR-ului, care a postat afise in Ardeal in care scrie „Salvam Clujul de Bucuresti”, tot asa si Nicusor Dan vrea sa salveze Romania de Teleorman, considerand ca oamenii din acest judet sunt niste oameni nocivi care pot infecta tara”, a acuzat Popescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: