Acuzatie: Tatiana Niculescu Bran a fost DEMISA pentru ca favoriza AUTONOMIA teritoriala

news

Potrivit site-ului ziaristionline.ro, Tatiana Niculescu Bran nu s-a retras ci a fost demisa din fucntia de purtator de cuvant al Presedintiei pentru ca ar fi fost in favoarea autonomiei pe criterii etnice.

„Conform surselor noastre, fitoasa intelectuala Tatiana Niculescu Bran a fost data afara dupa ce a crosetat un mesaj prezidential favorabil voalat autonomiei teritoriale pe criterii etnice. Dupa dealurile de la Cotroceni, Tatiana nu s-a spovedit ca la Tanacu. Ea a inteles ca altarul patriei ei ar fi cel al UDMR, motiv pentru care discursul prezidential transmis fara aviz extremistilor maghiari organizati politic a fost unul cu trimitere la ‘chestiunea nerezolvata’ inca a autonomiei teritoriale, deziderat antinational al formatiunii segregationiste.

Aceasta fapta grava a determinat Administratia Prezidentiala, dupa demiterea sotiei ziaristului strain Mirel Bran, sa transmita, ieri, si urmatorul Comunicat: “In legatura cu informatiile aparute in mass-media referitoare la mesajul Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, cu prilejul celui de-al XII-lea Congres al Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, precizam ca acesta a fost transmis de domnul consilier prezidential Laurentiu Stefan in forma care se gaseste astazi pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Nicio alta varianta nu are caracter autentic.

Discursul oficial transmis de Klaus Iohannis poate fi gasit pe site-ul prezidential„, scrie ziaristionline.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: