Acuzatii grave, ministrul Finantelor afirma ca este „urmarit” de oameni platiti de pesedisti si de trusturile lor de presa

politica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, acuza ca este „urmarit” de oameni platiti de catre „spionul rus” si trusturile media ale PSD. Cel mai probabil, „spionul rus” este Eugen Teodorovici, pe care l-a acuzat in mai multe randuri de legaturi cu Rusia.

„Dupa cum stiti #SpionulRus si cele cateva trusturi media #FakeNews platesc sa fiu urmarit. Dupa aceea vin si va mint.

Ca sa nu va mai minta va spun eu ce fac in timpul liber. Acum ma intalnesc cu niste prieteni, unii romani iar altii straini. Suntem la un restaurant. Dupa , o sa ma duc sa ma tund. 😏

Vedeti? Nu este nevoie sa platiti pe cineva sa ma urmareasca. #RomaniiTrebuieSaStie”, anunta Citu pe Facebook.

PSD a transmis, sambata, o replica la mesajele lui Florin Citu legate de imprumuturile pe care le-au facut guvernele formatiunii. Social-democratii sustin ca ministrul Finantelor, ”ministru habarnist”, nu stie sa spuna nici cat a imprumutat, nici pe ce perioada si nici cat are de platit in contul datoriilor de anii trecuti.

”Un ministru habarnist! Care, atunci cand este intrebat direct, nu stie nici cat ii indatoreaza pe romanii prin imprumuturile sale, nici pe cati ani. Un ministru care, de cand a ajuns in functie, nu a reusit sa inteleaga nici macar cati bani are de restituit in contul datoriilor din anii trecuti”, a scris, sambata, PSD, pe Facebook.
Social-democratii sustin ca datoria pe care trebuie sa o achite Romania in primele trei luni ale acestui an este de 10 miliarde de lei, nu 20 cat sustine Florin Citu.

”10 miliarde, domnule Citu! Nu 20, cum mintiti fara pic de jena! Mai exact, 417 milioane in ianuarie, 9,1 miliarde in februarie si 417,2 milioane in martie. Sursa este publica, site-ul BNR. Si NU, imprumutul de 9,1 miliarde lei nu este contractat de PSD, ci de Guvernul Ciolos. Pentru ce? Puteti sa-l intrebati pe dansul!”, a mai scris PSD.

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca, in primele trei luni ale acestui an, trebuie achitate imprumuturi facute de PSD in valoare de 20 de miliarde de lei, spunand ca acesti bani „au ajuns prin programele PSD doar la baronii locali si firmele lor de casa”

Mai mult despre:

Comentarii: