Adeptii lui Trump, pe urmele nazistilor: o candidata MAGA a ars cu aruncatorul de flacari cartile de educatie sexuala dintr-o biblioteca publica din Missouri – VIDEO

externe

carti, arse, aruncator de flacari, MAGA, educatie sexuala, nazisti, Donald Trump

O candidata republicana din Missouri a incorporat arderea cartilor considerate „nepotrivite pentru adolescenti” in campania sa electorala. Valentina Gomez, care candideaza pentru functia de secretar de stat, a postat un videoclip in care apare arzand cartile unei biblioteci publice cu un aruncator de flacari.

In videoclipul ei, Gomez a declarat ca a ars carti „mizerabile” dintr-o biblioteca publica din Missouri si ca va arde mai multe daca va fi aleasa. O eticheta de catalog al bibliotecii poate fi vazuta atasata pe cel putin una dintre cartile incendiate, informeaza publicatia online MTN.

O pancarta cu ceea ce pare a fi cuvintele „lacrimi liberale” a fost atasata la aruncatorul de flacari pe care Gomez l-a folosit pentru a distruge cartile, considerate proprietate publica. Arderea intentionata a cartilor de biblioteca ar putea fi considerata o infractiune. La finalul videoclipului, videoclipul cu incendierea cartilor lui Gomez este etichetat ca fiind o reclama oficiala de campanie.

Cele doua carti pe care Gomez le-a ars au fost unele de educatie sexuala pentru adolescenti. Republicanii MAGA s-au plans de existenta unor asemenea carti in scoli si licee, iar unii au facut presiuni pentru legi care sa interzica toate cartile de educatie sexuala.

Gomez a participat recent la campania primara a lui Trump in Iowa, a participat la TPUSA America Fest si s-a fotografiat cu celebrul saman QAnon.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: