„Adevarata echipa castigatoare din PNL este PSD” – un senator USR pune punctul pe i

politica

Liderul senatorilor USR, Radu Mihail a comentat, miercuri, in plen, demisia lui Florin Citu de la sefia Senatului, el intrebandu-l daca l-a sunat presedintele Klaus Iohannis sa il informeze ca nu mai este presedinte si precizand ca adevarata echipa castigatoare din PNL este PSD.

Liderul senatorilor USR, Radu Mihail a cerut sa intervina de la tribuna, dupa anuntul Alinei Gorghiu ca va prelua interimar sefia Senatului, dupa demisia lui Florin Citu.

”Domnul Citu a ajuns in fruntea Senatului prin mult trambitata echipa castigatoare. Astazi se vede foarte clar ca singurii castigatori din PNL sunt PSD. De curiozitate, domnule Citu, v-a sunat domnul Iohannis sa va informeze ca nu mai sunteti presedintele Senatului?”, a spus Mihail.

El a precizat ca ”ceea ce urmarim astazi este o bataie de joc la adresa acestei institutii, pentru ca a doua functie in statul roman este decisa la o sueta intr-un colt, de partidele din coalitie, sub obladuirea domnului Iohannis”.

”Acest circ este si mai trist pentru ca adevarata echipa castigatoare din PNL este PSD”, a mai spus Radu Mihail.

Plenul Senatul a luat act, miercuri, de vacantarea postului de presedinte, dupa demisia lui Florin Citu, interimatul fiind preluat, in urma unei decizii a Biroului Permanent al acestei Camere, de catre senatorul PNL Alina Gorghiu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: