Adevarata „nucleara”. Dovada ca acest individ este soferul lui Tudorache. Numele lui este Daniel Istrate

politica

Presedintele USR Dan Barna a prezentat joi dovada ca soferul lui Daniel Tudorache este prezent pe lista cu „personalul tehnic” care se afla in Biroul Electoral al Sectorului 1. Numele lui este Daniel Istrate, acesta fiind individul care umbla in sacii cu voturi. Antena 3 si PSD l-au prezentat drept un „userist” care a „fugit cu sacii de voturi in spate”.

Dan Barna a prezentat o lista oficiala cu personalul tehnic aferent Biroul Electoral de Sector in care apare si Daniel Istrate, soferul lui Daniel Tudorache. Barna si Clotilde Armand au spus ca acesta este in realitate individul pe care Antena 3 si PSD l-au prezentat drept „useristul” care a „fugit cu sacii de voturi in spate”.

„Domnul care manipuleaza sacii si iese cu ei pe usa este soferul lui Tudorache. In viata de zi cu zi este angajat al Primariei Sectorului 1, este sofer al domnului Tudorache, a iesit cu sacii in mana la dispozitia presedintelui de sectie”, a declarat Barna. El a prezentat si un document cu personalul tehnic al sectiei de votare, toti sunt angajati ai Primariei Sectorului 1. „Sunt oamenii domnului Tudorache”, a subliniat Barna.

De asemenea, un alt individ prezentat de Antena 3 drept „userist”, cel care se urca pe sacii de voturi, este in realitate reprezentantul PPU-SL in BES1, Galca Mihai Florentin. PPU-SL este partidul controlat de Dan Voiculescu.

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat ca acele imagini au fost filmate de pe monitoare, deci nu au fost alterate din hard. Edilul in functie s-a intrebat ce cautau in incapere trei reprezentanti de la USR si a adaugat ca soferul sau nu a intrat niciodat in biroul electoral de sector, asa cum a afirmat Clotilde Armand.

„Cei care au intrat in acea camera, ulterior am aflat si eu, sunt 3 membri USR plus procurorul, am inteles si un reprezentant tehnic al biroului electoral de sector. De ce au intrat? De ce au scos acel sac din incapere. Era singura incapere monitorizata. Va dati seama ca azi dimineata la ora 8.00 mi-a ridicat hardul, prin ordonanta procurorului. Organele competente trebuie sa faca lumina in acest caz. Cum adica cum au ajuns acele imagini la PSD? In acea cladire au filmat de pe monitoare, au filmat cu telefonul si asa au ajuns. Cei care le-au pus la dispozitie. Au fost filmate de pe monitoarele din camera de supraveghere”, a afirmat joi Daniel Tudorache, la sediul PSD.

El a adaugat ca a vazut imaginile in direct, fiind in studioul Romania Tv.

„Eram la RTV si le-am vazut in direct cand eram la RTV. Nu sunt in siguranta pentru ca s-au alterat acele informatii, nu s-a intrat pe hard. Dar atunci cand te uiti pe monitor nu le alterezi”, a explicat Tudorache.

Acesta a mai spus ca soferul sau nu a intrat niciodata in biroul electoral de sector, asa cum sustinea candidata PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand.

Tudorache a mai precizat ca nu cunoaste personal reprezentantul tehnic al biroului electoral Sector 1 care era in incapere duminica noaptea, insa stia cine este.

„Nu o cunosc personal, dar stiam cine e. Cand se renumara, obligatoriu trebuie sa fie de la fiecare partid. Acolo unde erau scaunele pe care le-ati vazut pe imagini se face renumararea. Erau 3 reprezentanti de la USR. Ce cautau acolo? Foarte bine (intrebat despre un reprezentant de la un alt partid – n.r.). Asta e treaba procurorului”, a conchis Daniel Tudorache.

Mai mult despre: ,

Comentarii: