Adevaratii Anonymous s-au sesizat in urma INTOXICARII despre Ciolos de la Romania TV. Sebastian Ghita si RTV au incurcat-o rau

politica

Romania TV a difuzat vineri, cu doua zile inainte de alegeri, o inregistrare contrafacuta in care un pretins membru Anonymous dezvaluie ca tragedia de la Colectiv a fost pusa la cale de Soros pentru a-l aduce pe Ciolos la guvernare.

Pe post a fost prezentat de mai multe ori o inregistare, in care apare o imagine cu o persoana ce poarta o masca cunoscuta ca fiind folosita de hackerii Anonymous. Mesajul este citit in limba engleza de o voce robotica, ce spune, printre altele: „Stim ce pret plateste guvernul vostru pentru ca adevarul sa nu fie niciodata aflat. (…) Vom trimite dovada faptului ca cei din Colectiv au fost ucisi. Noi stim detalii privind intregul plan”

„Noi stim detalii cu privire la tranzactiile bancare facute inainte de evenimente. Noi stim de unde au venit banii si pentru ce au fost folositi. Am urmarit traseul acestora din organizatii controlate de George Soros, care au finantat de asemenea investitura lui Dacian Ciolos in functia de prim-ministru”, afirma pretinsul membru Anonymous.

romania-tv

Inregistrarea a fost postata pe pagina de Facebook Anonymous Alert care a fost creata in urma cu doar 10 zile.

La scurt timp dupa ce Romania TV a difuzat aceasta manipulare, pe pagina oficiala a Anonymous au inceput sa soseasca sesizari privind intoxicarile din Romania.

„Hello, a facebook group (that I believe is connected with the Social Democrat Party) in my country has posted a video in the name of Anonymous Organization stating lies about the prime minister and his office (the best we had in 27years) and an opinion lifer of the open minded people of my country. The idea of the video is to blame him over the tragic accident of Collectiv club in Bucharest (Oct 2015)- that led to the greatness demonstration after the ’89 revolution. We then accused the political class of corruption and made the guvern or that time to resign (Social Democrat Party ex communist ). This video has been posted on behalf of Anonymous just 2days before the Parliament election on Sunday as a propaganda against the good people of my country. Please, if you want to make a statement that you are not the producer of the video and to accuse the makers of fraud. Sincerely, a free minded person of Romania”, a transmis un roman.

screen-shot-2016-12-09-at-19-03-18

Si alti romani au trimis astfel de sesizari.

Subiectul este discutat aprins si pe Reddit Romania, o retea frecventata in special de IT-isti. Acestia se asteapta ca Sebastian Ghita si Romania TV sa aiba de a face cu furia adevaratilor Anonymous.

screen-shot-2016-12-09-at-18-54-51

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: