Adevaratul candidat al PSD. Cumpanasu face dovada: „Franta si Germania au candidat in Romania. Si SUA au candidat. Eu imi doresc sa fiu candidatul Romaniei”

politica

Alexandru Cumpanasu incepe sa-si construiasca discursul politic, de candidat la Presedintia Romaniei, folosind temele utilizate de propaganda PSD. Cumpanasu are relatii extrem de stranse cu liderii PSD, alaturi de care s-a fotografiat in numeroase randuri.

Cumpanasu i-a acuzat pe Klaus Iohannis si Dan Barna ca slujesc interesele Germaniei si Frantei. El a sustinut ca acestia ii transforma pe romani in „sclavi” ai Occidentului, o tema preferata a propagandei PSD.

„Am varsta, maturitatea si experienta pentri a conduce o tara care are nevoie de un om care sa aiba forta. Nu uitati ca Franta si Germania au candidat in Romania. Si SUA au candidat. Oare Romania are candidat? Eu imi doresc sa fiu acel candidat. Imi doresc o relatie foarte buna cu SUA si UE, dar nu de sclavi”, a declarat Cumpanasu, sambata seara, intr-o inregistrare live pe Facebook.

Cumpanasu are relatii foarte stranse cu liderii PSD. Cel mai nou beneficiu obtinut este garda personala si masina furnizate de Jandarmerie ca urmare a unui ordin dat de ministrul de Interne, Mihai Fifor. Acesta este secretar general al PSD, coordonator al campaniei electorale a PSD.

De asemenea, principalele canale de propaganda ale PSD, Antena 3 si Romania TV, au crescut semnificativ spatiul alocat declaratiilor lui Cumpanasu dupa ce acesta si-a anuntat candidatura.

Mai mult despre:

Comentarii: