Adevaratul CV a lui Alfred Simonis: „Duhneste a impostura. Are niste discursuri tampite, agresive si agramate”

politica

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, descrie plastic cariera lui Alfred Simonis, lider al deputatilor PSD si presedinte al PSD Timis. „Tot ce face pare slinos sau e vomitiv. O sila de taratoare tipica PSD-ului”, subliniaza Nicolae.

„Simonis este seful PSD-ului in Parlament. Evident un geniu. Termina un liceu sportiv si imediat se apuca de treaba la cea de-a doua cea mai nenorocita facultate pe bani de drept din Romania, dupa facultatea legionarului Dragan pe care a terminat-o ministrul liberal Vela. Are o afacere foarte dubioasa in perioada facultatii la o firma socialista cu profit de 500 de EUR si angajati zero. Ii curge PSD-ul prin vene si devine consilier municipal si firesc, in acelasi timp si Director Executiv la Aeroportul International Timisoara caci un liceu sportiv, o facultate de tot rasul, o firma fara angajati si varsta de 27 de ani sunt exact de ce are nevoie o functie de conducere in aviatia tarisoarei. Oricum in CV apare ca e Director de la 21 de ani. Un Mozart al PSD-ismului autohton. Urmatorul pas este firesc Director la firma de intretinere a celei mai curate si profesioniste si necapusate si necontrolate de securisti, Transelectrica. Se ocupa de retele. Electrice, cica.

Mai pe scurt. Un geniu de la liceul sportiv face o absoluta batjocura de facultate in timp ce pretinde ca este director la o firma care nu angajeaza pe nimeni si are profit de 500 de EUR si ajunge sa fie Director in domeniul aeronautic la 27 de ani cu zero experienta iar dupa numai trei ani devine si mai Director la o firma de intretinere a echipamentelor electrice tot cu zero experienta in domeniu, timp in care face tot ceea ce e necesar si ajunge si deputat la 31 de ani. Acum este liderul PSD in Parlament. A fost unul dintre principalii sustinatori ai legilor impotriva combaterii coruptiei.

Desigur nu a ratat Colegiul lui Oprea/Cumpanasu ca doar e boss.

CV-ul domniei sale duhneste a impostura. Are niste discursuri tampite, agresive si agramate. Tot ce face pare slinos sau e vomitiv. O sila de taratoare tipica PSD-ului”, a scris Valeriu Nicolae.

Valeriu Nicolae a obtinut a fost distins in 2018 cu „World’s Children’s Prize”, pentru „eforturile sale neobosite de a sprijini copiii extrem de vulnerabili din ghetoul Ferentari”.

Potrivit site-ului oficial al organizatiei, worldschildrensprize.org, cinci laureati Nobel, dar si alte figuri de renume mondial au acceptat sa patroneze activitatea si gala dedicate sprijinirii copiilor vulnerabili din toata lumea. Printre cei care si-au legat numele de organizatia care l-a premiat pe Valeriu Nicolae se numara Nelson Mandela, Malala Yousafzai, Regina Suediei si premierul acestei tari, sau Desmond Tutu.

De altfel, Regina Silvia a Suediei i-a si inmanat premiul lui Valeriu Nicolae, care a fost insotit in Suedia de Rica si Ionut, doi dintre copiii pe care i-a ajutat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: