Adevaratul CV al lui Gabriel Mutu. Valeriu Nicolae: „Duhneste a coruptie si retele mafiote. La 25 de ani era schimbator de valuta”

politica

Valeriu Nicolae, candidat independent la Camera Deputatilor in Bucuresti, a realizat si CV-ul lui Gabriel Mutu, fostul primar al Sectorului 6 si actual candidat PSD pentru Senar. Nicolae prezinta zilnic cate un CV al impostorilor din Parlament si din politica.

„Gabriel Mutu a fost șomer în timpul lui Ceaușescu și apoi încă 4 ani. Din CV nu știm dacă a terminat liceul sau nu, dar important este că și-a început bine cariera după 1990, la 25 de ani, ca schimbător de valută, una dintre cele mai cinstite afaceri din punctul de vedere al mafioților din PSD. A fost implicat în minim 47 de firme care au făcut numai lucruri vrednice de admirație, de la case de schimb valutar la amanet și tunuri imobiliare. Înregistrate prin Panama, Seychelles și alte locuri cinstite pentru mafioți. Numele lui este asociat cu numele celor mai nenorociți corupți și, pentru diversitate, șefi de partide și de servicii secrete.

La 36 de ani, ca orice viitor PSD-ist liberal de succes, face o facultate de drept pe bani. Un an mai târziu, numele lui apare în 16 firme, marea lor majoritate extrem de dubioase. Omul cu zeci de firme, multe dintre ele cu legături îngrozitoare cu mafioți care au reprezentat statul în 2008, devine consilier local și Președinte la Comisia Buget Finanțe, deși el are cel mult o diplomă în drept. Este și vicepreședinte al filialei partidului conduse de Poteraș, primarul cu doctorat la Valahia și opt ani de pușcărie pentru implicare în mafia retrocedărilor ilegale. Tot în 2008, decide că imunitatea este mai importantă decât orice, așa că intră în Senat pe listele PDL.

În 2009, intră și el în secta lui Oprea cu cursul de Securitate și Bună Guvernare, face un master la SNSPA, pe care abia aștept să-l citesc, și este, desigur, în Comisia de Control a SRI și Comisia de Privatizare a Activelor Statului. În mod firesc, declarațiile lui de avere au dispărut de pe site-ul Senatului, că doar trăim într-un stat nesecurist și necapturat. La al doilea mandat, declarațiile de avere există, dar sunt o batjocură.

Este, sanchi, investigat de mulți ani de DIICOT, că poate, poate, se vor prescrie faptele. A fost primar la sectorul 6 si firesc disperat pentru a avea imunitate. Duhnește a corupție, conflict de interese, rețele mafiote, impostură, servicii și, deci, este perfect pentru a fi pe locul 3 la Senat pentru al treilea mandat la cel mai nenorocit partid – PSD”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a laudat luni seara „reforma” facuta in PSD, prin aducerea unor specialisti pentru Alexandru Rafila si Adrian Streinu Cercel si a sustinut ca „PNL este cel mai nereformat partid din Romania, de departe”.

„Noi avem cei mai buni specialisti pe liste, la PNL au ramas traseistii. PNL este cel mai nereformat partid din Romania, de departe. In fiecare judet avem si medici, si economisti, si la Bacau si la Arges, rectori de universitati, peste tot in tara. Aceasta noua abordare a PSD o veti regasi in toate judetele, in toate domeniile. La Buzau am venit cu profesori”, a declarat Ciolacu la B1 TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: