Adevarul despre CANCER pe care nu-l vei auzi de la NICIUN doctor. Ce a descoperit Otto Warburg

life

Medicul Otto Warburg, biochimist si fiziolog german, laureat al premiului Nobel pentru Medicina si Fiziologie in 1931, este cel care a descoperit cauza reala a cancerului, constatand ca acesta este provocat de lipsa oxigenului. Deficitul de oxigen conduce la o stare acida in organismul uman.

De asemenea, doctorul Warburg a descoperit ca celulele canceroase sunt anaerobe (nu consuma oxigen) si nu pot supravietui in prezenta unei cantitati mari de oxigen, precum cea care se gaseste in organism in stare alcalina, noteaza Why Dont You Try This.

Toate celulele normale au o cerinta mare de oxigen, dar celulele canceroase pot trai fara oxigen – o regula fara exceptie. Daca timp de 48 de ore privezi o celula din corp de 35% din cantitatea de oxigen necesara, aceasta poate deveni canceroasa.

Dieta zilnica joaca un rol important in mentinerea unui nivel echilibrat al PH-ului in organism. Un PH echilibrat trebuie sa mentina egala balanta alcalina si acida in toate fluidele si celulele din tot corpul. Corpul uman trebuie sa aiba un nivel echilibrat al nivelului PH-ului din sange, catre un nivel usor alcalin de 7.365.

alcalin

De pilda, dieta americana este formata, in principal, din alimente toxice si formatoare de acid, precum zaharuri prelucrate, cereale rafinate, organisme modificate genetic. Consumul tuturor acestora conduce la un PH acid, nesanatos.

Un PH dezechilibrat poate intrerupe activitatile si functiile celulare. Un PH excesiv de acid poate fi cauza multor boli grave precum cancerul, bolile cardiovasculare, diabetul, osteoporoza si arsurile stomacale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: