Adica in epoca Dragnea? Ciolacu anunta ca PNL a „intors Romania cu doi ani si jumatate in urma”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, in doar cateva luni, guvernul PNL „a intors Romania cu doi ani si jumatate in urma”, iar rata somajului a crescut pana la 4,8%, conform datelor publicate de INS.

„Guvernul PNL – niste petarde economice ! Catastrofe! In doar cateva luni, acest Guvern de incompetenti a intors Romania cu doi ani si jumatate in urma. Rata somajului a crescut pana la 4,8%, conform datelor publicate astazi de INS. Guvernarea de dreapta inseamna doar o prabusire continua a nivelului de trai. PNL=PDL, adica saracie, austeritate si somaj”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adaugat ca in guvernarea PSD s-au luat masuri prin care au fost create „sute de mii de locuri de munca” si a fost „cea mai mica rata a somajului din Europa”.

„Guvernul PNL a distrus tot si ne-a adus din nou la nivelul anului 2017. Tabloul dezastrului este completat si de o prabusire a turismului cu 98% in aprilie. Record istoric! Un miliard de euro pierderi estimate doar in acest an. Abisal! Reprezentantii industriei HORECA au cerut disperati masuri de sprijin si facilitati fiscale din partea Guvernului. Au primit in schimb doar fumul trabucurilor liberale in fata si un toptan de norme aberante care mai mult ii incurca decat ii ajuta”, a mentionat Ciolacu.

Mai mult despre:


Comentarii: