Adina Florea innebuneste de furie. Sedinta CSM a fost din nou boicotata, Florea nu a fost validata in fruntea Sectiei Speciale

politica

Adina Florea nu a fost validata in functia de sefa a Sectiei Speciale nici in sedinta CSM de luni, intrucat nu s-a intrunit cvorumul de participare. Mai multi membri ai CSM au ales sa boicoteze sedinta.

Mai multi membri ai CSM erau in sediul institutiei, insa au refuzat sa intre pentru a asigura cvorumul. Printre acestia se afla si procurorul general Bogdan Licu, care a preferat sa ramana pe holuri.

„Nu a fost cvorum. In sala erau 10 membri, pentru cvorum trebuia sa fie 15”, a explicat Licu, intrebat de ce nu a intrat in sala.

Alti membri ai CSM care au boicotat sedinta sunt sefa ICCJ, Cristina Tarcea, judecatoarea Andreea Chis precum si Nicolae Solomon si Tatiana Toader.

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a fost prezenta, desi anuntase vineri ca nu poate sa vina.

GRECO a intocmit un nou raport privind starea justitiei din Romania in care a calificat existenta Sectiei Speciale drept o „anomalie judiciara”, informeaza surse judiciare. Birchall a sustinut, luni, ca inca nu a primit acest raport.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: