Adjunctul IJP Cluj, comisarul-sef Constantin Ilea, lasat pieton 90 de zile dupa ce a condus cu 103 km/ora in localitate

news

comisar, Cluj, permis, retinut, viteza

Adjunctul sefului Inspectoratului de Politie Cluj, comisarul-sef Constantin Ilea, a ramas fara carnet, pentru depasirea vitezei legale in localitate, dupa ce a fost prins ruland cu 103 km/ora prin comuna Livada.

Potrivit cotidianului local Ziar de Cluj, incidentul ar fi avut loc la sfarsitul lunii iulie, dar a fost trecut pana acum sub tacere. Acelasi ziar precizeaza ca Ilea ar fi incercat sa protesteze fata de decizie, dar agentii de la Rutiera care l-au oprit in trafic au ramas intransigenti, in ciuda functiei sale importante.

Biroul pentru relatii cu presa din cadrul IPJ Cluj a confirmat informatia printr-un comunicat oficial:

„La data de 30 iulie a.c., politistii din cadrul Politiei municipiului Gherla au oprit in trafic, in localitatea Livada, un autoturism condus de un barbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca, politist in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, surprins cu aparatul radar in timp ce rula cu 103 km/h.

Acesta a fost sanctionat contraventional in conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Totodata, ca masura complementara, s-a dispus retinerea permisului de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: