Administratorul Turnului Eiffel spune ca greva personalului s-a incheiat, iar acesta va fi redeschis publicului duminica

externe

Greva angajatilor de la Turnul Eiffel s-a incheiat, a declarat sambata intr-un comunicat compania care administreaza unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume, potrivit Reuters.

Turnul se va redeschide duminica, a adaugat Societe d’Exploitation de la Tour Eiffel (SETE), care este detinuta de Primaria Parisului.

Angajatii au intrat in greva pe 19 februarie in semn de protest fata de modul in care este gestionat monumentul din Paris, in timp ce capitala se pregateste sa gazduiasca Jocurile Olimpice de vara din 2024, care incep pe 26 iulie. Metal din simbolul orasului va fi inclus in medaliile castigatorilor.

SETE si sindicatele „au ajuns la un acord de incheiere a grevei care stipuleaza ca partile vor revizui periodic modelul de afaceri al companiei, costurile de intretinere si vanzarile printr-un organism care se va intruni la fiecare sase luni”, a spus compania.

SETE a spus ca vizitatorii care au cumparat bilete in perioada 19-24 februarie vor primi banii inapoi.
Sindicatele sustin ca Primaria Parisului, care detine 99% din SETE, subestimeaza costurile de intretinere si reparatii planificate la monument inainte de Jocurile Olimpice.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: