Adolescent roman, impuscat mortal, la Roma. Cauza tragediei ar porni de la o reglare de conturi intre doua bande rivale

news

Potrivit gazzetta.it, un tanar roman, de numai 14 ani, a fost impuscat mortal, in timpul noptii trecute, in parcarea unei statii de metrou din zona Romei. Tragicul eveniment s-ar fi desfasurat in jurul orei 03:00. Anchetatorii spun ca principala  pista privind aceasta fapta ar fi o reglare de conturi intre doua bande rivale, legata de droguri sau de furturi.

Atacul armat a avut loc in parcarea statiei de metrou Pantano, localizata la marginea Romei.

Carabinierii din Frascati si procurorul din Velletri au ajuns imediat la fata locului. De asemenea, medicii de ambulanta au fost solicitati sa intervina in acest caz. Acestia au resuscitat victima timp de cateva minute, insa fara rezultat.

Baiatul de 14 ani a fost impuscat de doua ori in zona abdomenului. De asemenea, atacatorul l-ar fi  impuscat si intr-un picior.

Pe baza primelor marturii, potrivit anchetatorilor, ar fi vorba despre o cearta intre doua bande de copii rivale, intr-un bar, nu departe de locul crimei. Cele doua grupuri s-au intalnit apoi in parcare pentru a clarifica lucrurile, dar totul a degenerat apoi ducand la uciderea tanarului de 14 ani.

Dupa impuscaturi, auzite de locuitorii zonei, grupul care rivaliza cu cel al tanarului de 14 ani a disparut imediat.

Carabinierii din Frascati si Procuratura extind investigatiile in randul interlopilor romani, cautand originea armei si pe autorul crimei, care este probabil un alt minor. Mai multe persoane au fost audiate printre care inclusiv parintii baiatului.

(Foto: Gazzetta.it)

 

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: