Adrian Nastase a implinit 67 de ani: „Am ramas dator cu unul sau doua mandate de presedinte”

politica

Adrian Nastase, fost premier si presedinte al PSD, implineste joi 67 de ani. El are un singur mare regret, ca nu a reusit sa ajunga presedinte al Romaniei.

„Imi e tot mai greu sa ma uit la televizor sau la ceea ce se intampla in viata politica romaneasca. Merg la Cornu cat de des pot, unde incerc sa inlocuiesc preocuparile intelectuale cu activitati gospodaresti”, a declarat Nasatse pentru Q Magazine.

Cel mai mare regret al sau este ca nu a reusit sa ajunga presedinte al tarii: „Am ramas dator cu unul sau doua mandate de presedinte. Dar este prea tarziu sa mai repar lucrul asta”, a mai spus  Adrian Nastase.

Nastase nu a pierdut ocazia sa ii ironizeze pe tinerii protestatari care in februarie au ingenuncheat aroganta guvernare a PSD. Iata ce a spus, pornind de la implicarea intelectualilor in politica: „Nu ocupa un loc anume, ei plutesc. Unii au fost si inca mai sunt intelectualii lui Basescu, altii sunt inca in turnul de fildes. Intr-o tara in care deciziile se iau in piata publica de catre tineri frumosi si liberi, experienta de viata nu pare sa joace un rol important. Probabil ca suntem condamnati ca fiecare generatie sa repete aceleasi greseli.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: