Adrian Nastase a ramas fara bani. Face un apel public pentru a primi „sponsorizari”

politica

Fostul premier Adrian Nastase face apel pentru redirectionarea a 2% din impozit catre fundatia sa, despre care afirma ca „functioneaza exclusiv cu mici sponsorizari private”, neprimind „nicio forma de sprijin financiar de la stat”.

„Fundatia Europeana Titulescu nu primeste nicio forma de sprijin financiar de la stat. Functioneaza exclusiv cu mici sponsorizari private.In anul 2018, toate activitatile la care ati participat sau despre care ati citit s-au realizat cu un buget de 50.000 de Euro! Asa incat revin cu acest „indemn”, scrie el, postand datele fundatiei, informeaza news.ro.

„Fundatia Europeana Titulescu este o poarta in timp si spatiu, este un loc unde se intalnesc valorile trecutului cu aspiratiile viitorului, este locul in care viitorul se configureaza si se hraneste din intelepciunea trecutului. Nici nu ar trebui sa fie altfel. Valoarea si valorile trecutului dau si vor da substanta viitorului. Si acest lucru se intampla in realitatea prezentului”,¬†afirma Adrian Nastase in mesajul postat pe pagina fundatiei.

Mai mult despre:


Comentarii: