Adrian Nastase, aroganta in mijlocul unor rusi de rang inalt: „O stire ce va poate afecta emotional”

politica

Fostul puscarias Adrian Nastase posteaza pe blogul sau o „stire” in care tine sa anunte ca s-a intalnit cu mai multi oficiali ai Rusiei in cadrul unei conferinte gazduite de Fundatia Europeana Titulescu. Anticipand reactiile, Nastase titreaza sfidator: „O stire ce va poate afecta emotional”.

Conferinta a fost organizata in parteneriat cu o organizatie de la Moscova si a avut ca tema “Cea de-a 85 aniversare a semnarii tratatului din 1934 privind reluarea relatiilor diplomatice dintre Romania si Uniunea Sovietica”.

„In alocutiunea de deschidere a lucrarilor, prof.univ.dr. Adrian Nastase, presedintele FET, a salutat continuarea dialogului, la nivel academic, dintre cele doua fundatii, devenit deja o traditie, si a evidentiat importanta deosebita a acestui moment din istoria diplomatiei romane”, a scris Nastase pe blog despre el insusi.

La conferinta au participat ambasadorul Leonid Vadimovich Drachevskiy, directorul executiv al Fondului Alexander Gorchakov pentru diplomatie publica din Moscova si Valery Kuzmin, ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti.

Kuzmin a declarat ca lumea actuala se confrunta cu o situatie similara celei de dinaintea izbucnirii celui de-al doilea Razboi Mondial, existand o tendinta privind formarea unei ordini mondiale multipolare care sa nu tina cont de raportul de forte.

Mai mult despre:

Comentarii: