Adrian Nastase l-a scos de la suflet pe „micul Titulescu”: „Lipsa de caracter si de loialitate, nu-l mai recunosc”

politica

Adrian Nastase a avut un discurs foarte dur, luni seara, la adresa lui Victor Ponta, pe care el l-a propulsat in politica.  Victor Ponta l-a considerat mult timp pe Nastase drept mentor politic.

Solicitat sa comenteze pozitiile lui Victor Ponta din ultima vreme, Nastase a fost foarte dur.

„Ponta are calitati deosebite de om politic, dar nu cred ca are calitatile necesare sub aspectul loialitatii. Asta este problema lui Victor Ponta, calitatile lui au fost depasite de defecte. Un om politic trebuie sa stie sa astepte, a pierdut simpatia multor prieteni. La Baia Mare, pensionarii n-au vrut sa intre in sediu pana nu au fost date jos pozele cu Ponta.

Nu stiu daca va reusi sa treaca de impedimentele pe care i le reproseaza unii, cum ar fi lipsa de caracter”, a declarat Nastase la Antena 3.

„Adevarul este ca nu-l mai recunosc in ultima vreme sau poate nu-l cunosteam suficient”, a adaugat Nastase.

Fostul lider al PSD a mentionat apoi si de ce nu-l mai inghite pe Ponta.

„Eu constat ca intre cele doua condamnari ale mele, in 2013, colegii de partid petreceau cu reprezentantii statului paralel. Acest lucru mi se pare dureros”, a spus Nastase referindu-se la declaratiile lui Ponta privind „pomana porcului” in curtea unei vile SRI, alaturi de Florian Coldea si Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: