Adrian Sarbu alimenteaza isteria de la Antena 3 cu declaratii despre implicarea SRI in condamnarea lui Dan Voiculescu

news

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri, dupa audierea omului de afaceri Adrian Sarbu, ca acesta a vorbit despre „implicarea persoanelor din conducerea SRI in ceea ce inseamna Grupul Intact, despre faptul ca a fost martor cand Coldea a spus ca are solutie inainte sa se pronunte instanta”.

„A dat si un exemplu. Spune ca a fost martor cand domnul Coldea a spus ca are solutie pentru domnul Voiculescu inainte sa se pronunte instanta, facand referire la ce s-a intamplat la instanta. L-am intrebat daca are probe, daca au fost si alti martori, care au fost imprejurarile. Domnia sa a spus ca nu doreste sa detalieze acum in fata comisiei, dar daca va fi dat in judecata pentru aceasta afirmatie, fiind marturia domniei sale in cadrul comisiei ca deja o proba, daca va fi dat in judecata, va veni cu probe acolo”, a precizat Manda.

Manda a adaugat ca Sarbu a afirmat ca „s-a incercat implicarea serviciului (n.r. — SRI), la momentele respective, in coordonarea editoriala a institutiilor prin persoane apropiate de serviciu”.

„Spunand fie sa fie ofiteri acoperiti, facand referire la un articol aparut in mass-media in care domnul Maior ar fi confirmat ca exista ofiteri acoperiti in mass-media si spunea ca va veni data viitoare cu probe, in sensul ca ne va arata punctajele care veneau catre diferite persoane si cum erau descrise in spatiul public, pe baza punctajului, elemente acestea, inclusiv persoane care spuneau ca prin redactii au surse apropiate, primesc rechizitorii, primesc documente si erau cumva mai bine informati decat altii”, a mentionat Manda.

Potrivit lui Manda, Adrian Sarbu s-a referit si „la ceea ce a insemnat, in opinia domniei sale, o incercare de preluare a Mediafax”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: