Adrian Sarbu scoate armele: „Acum simt ca e momentul sa ies din TACERE”

news

Fostul patron al PRO TV, Adrian Sarbu, i-a scris lui Ion Cristoiu din inchisoare, anuntand care are de gand sa „iasa din tacere”.

Sarbu l-a contactat pe Cristoiu dupa ce acesta a tinut sa aduca aminte ca „Adrian Sarbu a fost un constructor de institutii de presa, dar mai ales un mare descoperitor de talente”. Fostul mogul i-a trimis apoi un e-mail in care a povestit prin ce experiente trece si ce are de gand sa faca.

„Draga Jack, iti multumesc! Conteaza foarte mult pentru mine, mai ales acum cand traiesc experiente pe care n-as fi crezut ca voi fi obligat sa le traiesc.

E o lectie despre nedreptate, abuz, ingratitudine, tradare. Despre negarea a tot ceea ce am creat in ultimii 25 de ani. Kafka, inchizitie stalinista. Un test util care mi-a intarit convingerea in valorile in care am crezut si pentru care m-am batut. Un moment de reevaluare a oamenilor din jurul mei!

Din aceeasi pozitie de minoritar pe care o impartim, te admir pentru felul in care tratezi actuala situatie politica / juridica dar mai ales morala a Romaniei. Din subteran, pot sa-ti confirm ca ai dreptate.
Eu am decis sa ma apar singur, invatand caile secrete ale Justitiei. Am descoperit o inchizitie care se auto divinizeaza. Prin cei ce, jenant, se considera oameni de opinie. Deocamdata esti singurul care se exprima altfel. Liber. Ai tot respectul meu.

Douzeci si cinci de ani m-am exprimat prin fapte. Am creat oameni si institutii. Ca si tine. Acum simt ca e momentul sa ies din tacere. E o datorie fata de mine si de prietenii care au crezut in mine. Esti printre ei!”, a scris Adrian Sarbu, preluat pe blogul lui Cristoiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: