Adrian Zuckerman a parasit diplomatia. Fostul ambasador lucreaza acum pentru una dintre cele mai mari firme de avocatura din lume

politica

Fostul ambasador al Statelor Unite in Romania din perioada administratiei Trump, romanul Adrian Zuckerman, a carui misiune la Bucuresti s-a incheiat in ianuarie 2021, s-a alaturat practicii de real estate a firmei globale de avocatura DLA Piper, la biroul din New York al acesteia, relateaza Profit.ro.

DLA Piper este a treia firma de avocatura din SUA din punct de vedere al veniturilor si una dintre cele mai mari din lume.

„Sunt incantat sa ma alatur unei firme globale de calibrul si prestigiul DLA Piper si de oportunitatea de a ii asista pe clientii acesteia in realizarea obiectivelor lor de business in Europa si in lume”, a spus Zuckerman, conform Profit.ro, citata de news.ro.

Fostul ambasador lucreaza pentru DLA Piper in calitate de avocat „of counsel”, ceea ce inseamna ca are o relatie profesionala constanta, permanenta, cu firma, fara insa sa fie partener, asociat, actionar sau membru al acesteia.

Mai mult despre:

Comentarii: