Aeroportul din Brasov isi cauta director

news

Regia Autonoma Aeroportul International Brasov-Ghimbav a lansat procedura de recrutare si selectie pentru functia de director general, anuntul fiind publicat pe site-ul brasovairport.ro, informeaza Buna ziua Brasov.

Pentru a ocupa acest post, candidatii trebuie sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul aeronautic, sa aiba cel putin un mandat experienta de conducere a unor intreprinderi in domeniul de activitate aeroportuar si sa nu fi fost destituiti dintr-o functie din cadrul unor intreprinderi de stat, cu capital majoritar de stat sau sa nu fi avut incetat contractul individual de munca pe motive disciplinare in ultimii sapte ani.

In prezent, conducerea regiei este asigurata de Alexandru Anghel, care s-a ocupat si de implementarea proiectului Aeroportului International Brasov.

Conform anuntului, dosarele de candidatura se pot depune pana la data de 16 februarie, ora 15.00, la Registratura Consiliul Judetean Brasov, B-dul Eroilor nr. 5, jud. Brasov, intr-un plic inchis si sigilat, unde vor primi un numar de inregistrare si data certa a depunerii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: