Afacere marca Bogdan Chirieac: 15.000 de euro de la CNAIR pentru 6 articole „pozitive” despre starea drumurilor

news

Site-ul DC News, controlat de Bogdan Chirieac, a primit 72.000 de lei pentru doar sase articole pozitive din partea CNAIR, compania nationala de drumuri.

Situatia dezastruoasa a drumurilor romanesti este promovata de compania DC News pentru suma de 72.000 lei, arata Newsweek Romania intr-un nou articol dedicat contractelor obtinute de „analist” de la statul roman. Contractul a fost atribuit de Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, pentru a beneficia de sase articole pozitive. Articolele au fost mascate intr-o campanie de educatie rutiera.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat pe 23 mai 2019 un anunt de achizitie a unor servicii pentru promovarea si maximizarea vizibilitatii companiei a caror valoare a fost estimata la 72.000 lei. In aceeasi zi, contractul a fost adjudecat de firma DC News Media Group, controlata de Bogdan Chirieac.

Conform anuntului de pe SEAP, se dorea „brand-uirea campaniei cu sigla CNAIR – CAMPANIE SUSTINUTA DE CNAIR, pe toata durata de derulare, realizarea unor articole de informare: 6 articole in total, despre situatia actuala din Romania in ceea ce priveste educatia rutiera, modelul altor tari si vidurile legislative – realizarea unui sondaj de opinie printre cititorii Prestatorului referitor la necesitatea realizarii unor programe speciale de educatie rutiera”. Ulterior, sondajul urma sa fie transpus intr-un material de presa si publicat pe site-ul dcnews.ro, impreuna cu o dezbatere pe acest subiect.

Newsweek Romania a mai dezvaluit la inceputul lunii iunie ca CNAIR i-a mai dat firmei lui Bogdan Chirieac un contract de 43.000 lei pentru a beneficia de imagine favorabila si stiri pozitive.

Mai mult despre: ,

Comentarii: