Afaceri PSD-iste. Un lider PSD vrea sa mute spitalele din Brasov intr-un mall: „Sa fie sub un singur acoperis”

politica

Marian Rasaliu, candidatul PSD la functia de presedinte a Consiliului Judetean Brasov, fost prefect, a declarat intr-o emisiune la un postal local de televiziune ca isi doreste ca primarul, presedintele CJ si Guvernul sa faca o oferta pentru preluarea cladirii viitorului centru comercial AFI din Centrul Civic al Brasovului si transformarea acestuia in spital regional.

„Stau si va intreb: spatiul acesta s-ar preta pentru un spital ultramodern? Sa desfiintam – nu sa desfiintam – sa mutam practic activitatea de la Boli Infectioase care se desfasoara cum se desfasoara (…) in acele spatii insalubre, activitatea de la Spitalul Astra, chiar si Spitalul Judetean din Brasov – e adevarat ca se fac investitii si se baga bani mai ales in Unitatea de Primiri Urgente – si este un lucru foarte bun pe care il face actuala administratie judeteana – dar, totusi, toate spitalele – Spitalul de Neurologie – toate aceste activitati ar putea sa fie sub un singur acoperis in Centrul Civic in municipiul Brasov si eu va garantez ca nu va mai fi nevoie sa se construiasca sau sa se gandeasca cineva la construirea unui alt spital!”, a declarat Rasaliu, citat de Biz Brasov.

„E o idee pe care, daca eu as fi intr-o functie de decizie la nivelul judetului sau municipiului, as lua-o foarte in serios”, a continuat sursa citata.

1 mai este ultima data avansata de dezvoltatorul AFI Europe Romania pentru deschiderea centrului comercial AFI Brasov din Centrul Civic al Brasovului, sustin surse din cadrul viitorilor chiriasi care ar urma sa deschida magazine si cafenele in al doilea mall ca importanta din Brasov.

AFI Europe Romania investeste 120 de milioane de euro intr-un mall in Brasov, realizat pe terenul fostei fabrici Hidromecanica, infiintata la 1880.

AFI Europe Romania a cumparat terenul fostei fabrici Hidromecanica din Brasov de la belgienii de la Cora, care desi au avut planuri sa intre in afacerea cu malluri, nu au reusit sa-l mai construiasca. AFI a platit 7,9 milioane de euro pentru terenul de 39.000 de mp.

Mai mult despre:

Comentarii: