Afacerist PSD Sector 1, relatii stranse cu interlopul Nutu Camataru. Poze prin Parlament si cu geaca PSD: „Siguranta unui trai mai bun”

politica

La nunta fiului lui Nutu Camataru a participat si unul dintre liderii PSD Sector 1, afaceristul Victoras Toaxen. Toaxen si-a pus pe Facebook poze in care apare alaturi de Nutu Camataru. „Cu Nutu si Nutulica la Nunta de10 stele!”, s-a laudat pesedistul.

Prezenta pesedistului l-a nunta Camatarilor a fost sesizata de Ionel Stoica, purtator de cuvant al Primariei Sector 1.

„Saptamana asta a fost petrecere mare in lumea interlopa, s-a insurat Nutulica, baiatul cel mare al lui Nutu Camataru, au vuit tabloidele. A fost ceva ca-n povesti – manelisti celebri, Salam, Bursuc etc- toti vasalii din Capitala au venit sa-si depuna omagiile la picioarele socrului mare. N-a lipsit unul dintre oamenii de baza ai PSD Sector 1, afaceristul Victoras Toaxen, zis Macelarul.

Este un fel de sofer-consilier- jack of all trades pentru deputatul PSD, Dan Tudorache, are poze pe contul de Facebook din Parlament, ceva fin, si destul de apropiat de activistele Oana Lovin si Codruta Cerva. Un tip care era foarte influent in Politia Locala Sector 1, in perioada lui Dan Tudorache.

Prima fotografie este de pe contul lui Victoras Toaxen, iar cea de-a doua de pe contul PSD Sector 1, un eveniment de 1 iunie, in Parcul Bazilescu, unde Macelarul a fost mare maestru de ceremonii”, a relatat Stoica pe Facebook.

Iata-l pe Toaxen si intre pesedisti, cel cu pulover alb legat la gat.

Mai jos, Toaxen dand indicatii activistelor PSD Oana Lovin si Codruta Cerva la un protest contra lui Clotilde Armand.

Iata-l pe Toaxen, prietenul interlopului Camataru, pozandu-se si in Parlament.

Clanul Camataru are legaturi stranse si cu un alt nume greu din PSD, Laura Vicol – sefa Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor. In calitate de avocata, Vicol i-a aparat in instanta pe fratii Nutu si Sile Camataru.

Mai mult despre: ,

Comentarii: