Afis in atentia romanilor care asculta tare manele in Graz, Austria. Romani din diaspora: „Nu au venit in Vest sa se integreze ci au venit sa traiasca tot cum erau obisnuiti in Romania”

news

Autoritatile din Graz (Austria) au postat un afis urias, scris in romaneste, prin care concetatenii nostri sunt indemnati sa asculte muzica la un „volum mai incet”.

„Am dat volumul mai incet”, scrie mare pe afis. „Pentru ca imi pasa de ceilalti”, este adaugat.


Foto: Reddit Romania

Fotografia a fost postata pe forumul Reddit Romania, numerosi romani plecati in strainatate confirmand ca sunt astfel de probleme provocate de conationali.

S-au mutat recent doua familii de romani in complexul de locuinte in care stau, si stiu asta pentru ca am stereo manele si muzica populara care bubuie din balcoanele lor data la maxim din ambele directii, plus sotia care iese pe balcon sa urle la telefon dat pe speaker folosind „boss” si „pula mea” ca semne de punctuatie. #Valorile *chef’s kiss* Oricum, nu-i ca si cum un poster o sa-i faca sa realizeze ca-s melteni si sa-i civilizeze, daca nu au educatie si de unde vin ei asta e comportment normal, ca doar nu au venit in vest sa se integreze in civilizatie ci au venit sa traiasca tot cum erau obisnuiti in Romania doar ca pe mai multi bani.

x

Am fost la mare in Belgia si printre prietenii nostri s au aciuat unii cu o boxa portabila. Manele la maxim asa ca am luat prosoapele si ne-am mutat mai departe. Lumea vine la plaja sa se relaxeze nu sa asculte vome auditive si cu volumul la maxim bai scarbelor. Asa ca panoul e facut cu bun simt, asa cum nu au multi.

x

Da, din pacate multi nu pot sa faca un gratar fara sa bage muzica la maxim de bazaie boxa. Aia e, csf.
Afisul ala probabil e pus pentru ca au fost probleme, nu degeaba.

x

Ce reputatie avem in strainatate

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: