AFLA cum poti depista repede boala Lyme. O mama tocmai a salvat VIATA fiului sau

news

Karen McGregor din Statele Unite a reusit sa salveze viata fiului ei, Liam, pentru ca citise cu cateva zile mai inainte pe Facebook despre simptomele bolii Lyme.

Femeia si-a istorisit intamplarea tot pe Facebook, pentru ca si alte mame sa fie pregatite daca vad ceva similar. Sute de mii de oameni au distribuit postarea lui Karen.

„Ieri am observat o pata pe fata lui, ceva similar cu ce am citit pe Facebook despre o fetita care a fost diagnosticata cu boala Lyme. Imediat am sunat la doctorul de familie, care l-a primit repede pe Liam. In cateva ore, tot mai multe astfel de pete i-au aparut pe fata, pe picioare si pe brate. I-am dat antibiotice pentru boala Lyme si speram ca au fost administrate la timp. Doctorul nu a mai vazut asa ceva la un copil atat de mic…

lyme2

Apoi am ajuns la spital, pentru o a doua opinie, pentru ca nu am vrut sa riscam cu ceva atat de serios precu boala Lyme.  Doi doctori au confirmat ca are intr-adevar Lyme. Ei au spus ca a fost muscat de o capusa in urma cu 3-4 saptamani, avand in vedere stadiul bolii.  Partea buna este ca multumita antibitiocelor luate imediat dupa ce a aparut prima pata, celelalte nu mai aratau atat de rau ca ieri.

Fac apel catre toti sa se uite dupa astfel de pete. Daca nu as fi citit acel post pe Facebook as fi crezut ca este o simpla eruptie de la joaca in iarba”, a scris Karen pe pagina sa de Facebook.

lyme3

Doctorii au declarat ca starea lui Liam s-a ameliorat. „Sunt putin mai obosit decat de obicei. Sunt bucuros ca am reusit sa intervenim la timp”, a spus medicul care are acum grija de copil.

Alte semne ale bolii Lyme, pe langa aceste pete sunt: simptome de gripa, dureri articulare si probleme neurologice.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: