Aflat in vizita in SUA, premierul Marcel Ciolacu le-a marturisit romanilor din diaspora ca a incercat, acum 30 de ani, sa plece din Romania, dar s-a intors

politica

concedii medicale, reducere, indemnizatie, CASS, Marcel Ciolacu, modificari

Romanii nu pot fi tinuti in tara decat dezvoltand serviciile publice si infrastructura, a afirmat premierul Marcel Ciolacu, duminica, in cadrul unei receptii unde s-a intalnit cu romani stabiliti in SUA.

„Nu am venit sa insist sa reveniti in Romania, pentru ca stiu ca n-o veti face. Ati realizat si aveti deja o familie in Statele Unite si sunt ferm convins ca va este foarte greu sa reveniti in acest moment in Romania. In schimb, putem dezvolta lucruri impreuna”, a aratat el.

Potrivit ziare.com, Marcel Ciolacu a marturisit ca la un moment dat chiar el si-a dorit sa plece din Romania.

„Sunt pentru prima oara in Statele Unite mai mult de 24 de ore. Data trecuta am fost doar intr-un tranzit catre America de Sud, intr-un demers cu OSCE. Am incercat acum 30 de ani, la fel ca si dumneavoastra, sa fac parte din diaspora romaneasca, undeva in Europa, in Marea Britanie. Nu am reusit acest lucru. A incercat si fratele meu. In Germania a stat vreo zece ani si pe urma a revenit in tara impreuna cu familia”, a punctat acesta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: