Aflat la televiziunea infractorului Voiculescu, Tariceanu ii da ordine in direct ministrului Justitiei, Tudorel Toader: „Sa se aplece cu atentie asupra acestui lucru”

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, ca il va ruga pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa se intereseze daca protocoalele semnate cu institutiile statului mai sunt sau nu in vigoare sau daca acestea au fost anulate.

„Documentele nu, dar din declaratiile publice, parca totusi SRI a avut o declaratie publica in acest sens ca le-ar fi anulat. E o intrebare care are rostul ei si va promit un lucru, ca am sa-l rog pe domnul Tudorel Toader sa-si aplece atentia asupra acestui lucru (n.r. – daca mai sunt in vigoare)”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, la Antena 3.

Joi, SRI anunta ca directorul SRI, Eduard Hellvig, a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre Serviciul Roman de Informatii (SRI), Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) si Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), semnat in anul 2009. Serviciul preciza ca a trimis joi documentele pentru a fi consultate si validate de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: