Agitatie mare printre baronii PSD dupa anuntul lui Iohannis privind o noua candidatura: „Aceasta intentie prevesteste o noua nenorocire pentru Romania”

politica

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sustine ca intentia lui Klaus Iohannis de a candida pentru un nou mandat prevesteste ”o nenorocire” pentru Romania.

Dumitru Buzatu a declarat sambata, pentru Mediafax, ca exista un singur leac impotriva acestei candidaturi a lui Klaus Iohannis, si anume atitudinea cetatenilor romani.

„Aceasta intentie prevesteste o noua nenorocire pentru Romania, daca ne gandim la sprijinul subteran pe care presedintele Iohannis il are. S-ar putea sa si reuseasca in anumite conditii, or un om care nu respecta drepturile constitutionale, ajuns, din nou, in functia de presedinte al Romaniei, nu ar fi o nenorocire pentru tara asta? Exista un singur leac impotriva acestei candidaturi si anume atitudinea cetatenilor romani. Constientizarea faptului ca domnia sa reprezinta un pericol, ca are o atitudine cel putin partial totalitara, ca nu exista vreo legatura intre valorile fundamentale ale poporului si valorile pe care domnia sa le sustine”, a spus Buzatu.

Intrebat daca Iohannis are o sansa pentru un nou mandat, liderul PSD Vaslui a raspuns ca spera ca oamenii sa se trezeasca, iar acest lucru sa duca la pierderea oricarei sanse, chiar daca ar avea-o.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: