Agresat de reporterul Antena 3, Augustin Lazar l-a pus la punct in direct. Replica taioasa a procurorului general

news

Procurorul general Augustin Lazar a avut, joi dimineata, un schimb de replici cu o angajata a postului de televiziune Antena3, care l-a intrebat daca isi va da demisia din functie.

Lazar a acuzat ca postul de televiziune face „campanie de presa impotriva Ministerului Public”.

„Se face o presiune politica asupra procurorului general sa isi dea demisia, in contextul in care Ministerul Public isi desfasoara activitatea la standarde constitutionale. Am observat ca faceti o campanie de presa impotriva Ministerului Public. Dumneavoastra ar trebui sa fiti ingrijorati de valul de violenta si problemele privind siguranta cetateanului, nu sa atacati seara de seara institutiile judiciare”, a fost replica procurorului general.

Iata dialogul:

Lazar: Ati vrea sa faceti presiune politica asupra procurorului general sa isi dea demisia in contextul in care Ministerul Public isi desfasoara activitatea la standarde profesionale?

Roxana Ciuca: Curtea Constitutionala a…

Lazar: Doriti sa faceti… ca am observat ca faceti o campanie de presa impotriva Ministerului Public, in contextul in care dvs ar trebui sa fiti ingrijorati de valul de violenta si de problemele privind siguranta cetateanului si nu sa atacati in fiecare seara institutiile judiciare ale statului roman.

Roxana Ciuca: Noi nu atacam…

Lazar a mai declarat, joi, referitor la efectele pe care le va avea decizia CCR de a declara neconstitutionale protocoalele SRI-Parchet, ca este optimist ca actele de urmarire penala vor fi in continuare considerate legale.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: