Agresiunile SEXUALE continua. Un afgan a violat o femeie in timpul carnavalului de la KOLN

externe

O tanara a fost agresata in prima noapte a carnavalului din orasul german Koln. Un afgan de 17 ani, care locuia in centrul de primire a refugiatilor, a fost retinut de politie, dupa cum noteaza agentia italiana de stiri ANSA, care citeaza BILD.

Incidentul a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, la doi kilometri de gara centrala din Koln, acolo unde, in noaptea de Anul Nou, au fost semnalate sute de cazuri de agresiune asupra unor femei.

Din primele informatii, femeia se intorcea acasa in jurul orei trei dupa miezul noptii, fiind intampinata de tanarul afgan pe o strada. Acesta a inceput sa-i arate materiale pornografice pe telefonul sau mobil, scrie si Blitz.

Femeia a incercat sa scape, dar afganul a inceput sa o loveasca, timp in care aceasta si-a pierdut cunostinta. Cand s-a trezit femeia si-a dat seama ca a fost violata si imediat a anuntat politia.

Unele surse spun ca femeia violata ar avea 22 de ani, iar altele sustin ca varsta acesteia ar fi de 27 de ani. Politia germana a anuntat ca, pana acum, a primit 224 de plangeri de la participanti la traditionalul carnaval de la Koln.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: