news

Agresorul cu maceta a fost lasat duminica in libertate. El s-a predat sambata politistilor

Individul care a atacat cu maceta un angajat nepalez al unei saormerii din Bucuresti a fost lasat in libertate, duminica. Fata de barbat a fost dispusa doar masura controlului judiciar.

El s-a prezentat sambata la Sectia 11 cu avocatul, au anuntat surse judiciare.

„Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice”, a anuntat Politia Capitalei.

Sursele au precizat ca sunt desfasurate activitati procedurale in acest moment, urmand a se relationa cu unitatea de parchet la finalizare.

Un individ a intrat, vineri, intr-o saormerie si l-a pocnit pe unul dintre angajati, un cetatean nepalez. Nepalezul a reactionat, dupa care individul a scos o maceta si l-a taiat pe acesta.

Conflictul a avut loc in saormeria Baneasa de pe Calea Vitan 235.

Conflictul a fost declansat de o femeie, care a fost nemultumita de produsul primit. Zece minute mai tarziu, un individ a intrat nervos in saormerie si l-a pocnit pe angajatul nepalez.

Nepalezul a reactionat si el, lovindu-l cu palma peste fata pe agresor. Furios, acesta a scos o maceta de la brau, a sarit peste tejghea si l-a atacat pe nepalez.

Angajatul nu a fost ranit grav, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro. Agresorul este in acest moment cautat de politisti.

„La data de 21 aprilie 2023, in jurul orei 00.00, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 11 au fost sesizati cu privire la faptul ca angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect taietor-intepator, de un barbat cu care a avut o discutie in contradictoriu.

Politistii s-au deplasat la fata locului pentru a lua primele masuri, barbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitaliceasca.

Cercetarile sunt continuate, in vederea identificarii si depistarii persoanei banuita de savarsirea faptei de lovirea sau alte violente, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3”, a anuntat Politia Capitalei.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

4 ore ago

Julian Assange castiga dreptul de a face recurs impotriva extradarii

Julian Assange a castigat o victorie importanta in lupta sa juridica impotriva incercarilor SUA de…

4 ore ago

Moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi ar putea declansa cursa curse pentru succesiunea lui Khamenei

Moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi intr-un accident de elicopter bulverseaza planurile celor din linia dura…

4 ore ago

Inca o mazilire la Moscova, Putin l-a dat afara si pe ministrul adjunct al Apararii. Acesta este cel mai apropiat colaborator al fostului ministru, Serghei Soigu

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul adjunct al Apararii, Iuri Sadovenko. Acesta a…

2 ore ago