„Ah, ce-mi plac amandoua!”. Reactii admirative ale unor vedete TV fata de modul in care au aparut Carmen Iohannis si Brigitte Macron

news

Tinutele primelor doamne din Franta si Romania au starnit admiratia designerilor romani. De asemenea, si vedete de televiziune din Romania au comentat apreciativ modul in care s-au imbracat Brigitte Macron si Carmen Iohannis.

Elena Perseil, designer roman, a comentat intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, tinutele celor doua prime doamne.

„Rochia doamnei Iohannis este foarte tinereasca, fresh, culoarea este o frumoasa indrazneala. Ambele doamne au siluete de admirat. Amandoua si-au permis tocuri stiletto, fiind foarte feminine.
Si rochia doamnei Macron este de remarcat. O salveaza blazerul, este o rochie simpla, dar asta e spiritul francez, simplu: robe noire, care nu lasa loc la prea multe interpretari.

Tinutele le avantajeaza. Dna Macron si-a luat o rochie cu care sa poata calatori in avion si nu si-a permis ceva mai indraznet ca sa nu se poata pata. In schimb, Dna Iohannis, fiind acasa, si-a permis o rochie cu o croiala in trend”, a comentat designerul.

Si Paula Rusu, fosta prezentatoare de stiri la mai multe posturi TV, s-a aratat incantata de tinuta celor doua prime doamne.

„Sper ca talibanii fesonisti prezidentiali au pregatit nu una, ci doua litere stacojii. Doamnele astea s-au obraznicit rau, la varstele lor si cu genunchii la vedere si cu mainile la vedere, nt! (bine, aici doamna Macron inca nu a apucat sa dezbrace jacheta)

PS. Ah, ce-mi plac amandoua! Nu ma parati talibanilor fesanisti sau, mai bine, parati-ma”, a scris Rusu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: