Aici s-a ajuns, infractorii dau lectii. Adrian Nastase, chemat in fata elevilor de la Colegiul National Militar

news

Infractorul Adrian Nastase, care a petrecut mai mult de un an in ionchisoare in urma unei condamanri pentru fapte de coruptie, s-a aflat duminica in fata elevilor de la Colegiul National Militar din Breaza.

Dupa cum se vede din imaginile postate pe blogul sau, Adrian Nastase, insotit de comandantul Colegiului, a sustinut un discurs in fata elevilor.

nastase
nastase 2

„Astazi, duminica, am participat la inaugurarea unui nou corp de biblioteca la Colegiul National Militar de la Breaza. Este vorba de o donatie de peste 3600 de carti de istorie si de peste 800 de reviste, pe care sotia mea si cu mine le-am primit de la regretatii Nicolae si Coralia Fotino – nasii nostri de casatorie, volume pe care, la randul nostru, le-am donat Colegiului de la Breaza, continuatorul traditiilor Liceului Militar de la Manastirea Dealu, in amintirea tatalui meu, Marin Grigore Nastase, seful de promotie al Liceului, in promotia 1937.

Ne-am reintalnit cu comandantul Colegiului – colonel Doina Muresan si cu directorul de studii, istoricul Aurel Soare, precum si cu cateva zeci de elevi, carora le-am vorbit despre cel care a fost Nicolae Fotino dar si despre semnificatia Centenarului Marii Uniri”, a scris Nastase.

Instanta suprema i-a condamnat in 6 ianuarie 2012, in dosarul Zambaccian, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la trei ani cu suspendare, iar pe Irina Jianu, la patru ani cu executare. Adrian Nastase a fost incarcerat in aceeasi zi.

In 20 iunie 2012, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, tot de instanta suprema, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul calitatii”. El a fost incarcerat in 26 iunie 2012 si pus in libertate la 18 martie 2013, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea lui de eliberare conditionata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: