Ajuns la putere, Ciolacu musca mana stapanului. Atac la adresa lui Iohannis: „Nu voi minti niciodata ca am invins pandemia”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis chiar in discursul de investitura a Guvernului Ciuca. „Nu voi minti niciodata ca am invins pandemia”, a sustinut Ciolacu. Iohannis a laudat recent formarea acestei „majoritati solide”.

„Suntem intr-un punct critic care necesita o decizie fundamentala. PSD este cel mai responsabil si mai stabil partid din Romania. De aceea, PSD trebuia sa faca o alegere in acest moment, iar alegerea era urmatoarea: vom continua sa criticam o guvernare ineficienta sau ne vom folosi priceperea sau experienta pentru a opri chiar acum prabusirea, pentru a fi alaturi de oameni, de romani, de a stabiliza tara. Am acceptat acum aceasta provocare, pentru ca PSD nu fuge niciodata de responsabilitate si pentru asta am decis sa intram cu prima linie a partidului”, a afirmat Ciolacu.

Acesta a adaugat ca PSD are datoria sa stopeze prabusirea nivelului de trai. „PSD a guvernat intotdeauna pentru oameni, si asa va fi in continuare”, a spus Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”acest guvern trebuie sa protejeze viata cetatenilor sai”.

”Am pierdut prea multe persoane dragi. Mult prea multi. Acest lucru este inadmisibil. Statul are o mare parte din vina. Oamenii trebuie sa auda adevarul (…) Nu voi minti niciodata ca am invins pandemia. Impreuna putem face acest lucru. Sa daramam zidul de ura intre vaccinati si nevaccniati. Nu sunt romani buni si mai putin buni”, a mai declarat Ciolacu.

Potrvit acestuia, masurile sanitare trebuie luate si comunicate de profesionistii din sanatate.

”Politicienii sa faca un pas in spate. Sa nu luam masuri aberante, ci de bun simt. Romania a fost nepregatita pentru valul 4. Guvernarea trebuie sa intervina eficient in lupta cu pandemia. Accesul la medicamente virale, testare exitinsa si noua campanie de vaccinare. Fiecare roman sa aiba acces la sanatate”, a mai afirmat liderul PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: